CLUBKAMPIOENSCHAPPEN Enkel (KK).

Tot en met zaterdag 18/08 kan men inschrijven voor het KK enkel.

De trekking van de tabellen zal uithangen vanaf dinsdag 28/08 gebeuren. Wedstrijden plannen/spelen dient te gebeuren vanaf 29/08 tot uiterlijk 29/09/2018 (dag van de finales).
Maximum in 2 reeksen inschrijven.
Min. leeftijd 16 jaar (geboren 1997 of vroeger), enkel in de open reeksen geen minimum leeftijd.
Ofwel op lijsten in het clublokaal of via mail sportcommissie@tennisclubboom.be, met vermelding van je naam, lidnummer én reeks.

Volgende reeksen worden ingericht, een reeks kan pas doorgaan vanaf 4 inschrijvingen.
Ter verduidelijking: N.G. betekent niet geklasseerd.
De reeksen “van N.G. tem N.G.” zijn bedoeld voor minder ervaren tennissers. Al meer ervaren tennissers schrijven beter in in de reeks “van NG tem C+30/5”.

Reeksen:
Enkel Dames - 1 van N.G. tem B0 (open reeks)
Enkel Dames - 2 van N.G. tem C+30/2
Enkel Dames - 3 van N.G. tem C+30/4
Enkel Dames - 4 van N.G. tem C+30/5
Enkel Dames - 5 van N.G. tem N.G.
Enkel Heren - 1 van N.G. tem B0 (open reeks)
Enkel heren - 2 van N.G. tem C+30/2
Enkel Heren - 3 van N.G. tem C+30/4
Enkel Heren - 4 van N.G. tem C+30/5
Enkel Heren - 5 van N.G. tem N.G.

Reglement wedstrijdtabel
1. Alle wedstrijden MOETEN GESPEELD worden tijdens de voorziene periode van het tornooi, d.w.z. tussen donderdag 29 augustus t.e.m. zaterdag 29 september.
2. U moet steeds uw wedstrijden plannen met uw tegenstrevers en ALTIJD reserveren in het reservatiesysteem.
De speler die zich het laatst kwalificeert voor de volgende ronde moet altijd contact opnemen met zijn volgende tegenstrevers, ook als deze al een ronde vooruitgeschoven werden bij de trekking.
Wedstrijden worden gereserveerd op terrein 1 tot 4 gebruik makend van usergroep "clubkampioenschap" en door speeluuruitbreiding tot 90 min aan te geven.
3. Indien 2 spelers niet tot een vergelijk komen om een wedstrijd te plannen vóór de laatste planningsdag van die speelronde, moet u contact opnemen met de wedstrijdleiders, ofwel per e-mail aan sportcommissie@tennisclubboom.be of indien dringend met de wedstrijdleider Gerrit Herremans (GSM 0498 586 241, doch enkel buiten de werkuren).
Zij zullen dan trachten om een datum te bepalen die voor beide partijen geschikt is.
Als u in meerdere reeksen inschrijft kan het zijn dat u 2 of meerdere wedstrijden op dezelfde dag moet spelen.
4. Gelieve er goed op te letten op de wedstrijden te spelen vóór het einde van de speelronde.
Afhankelijk van het aantal inschrijvingen per reeks zijn de uiterste speeldata:
1/16 finale : 7 sept
1/8 finale : 13 sept
1/4 finale : 19 sept
1/2 sept : 25 sept
Finales uiterlijk zaterdag 29 september.

Indien een geplande wedstrijd uitregent, moet deze gespeeld worden VÓÓR het einde van die speelronde.
Als dit de laatste dag van die speelronde betreft moet men deze wedstrijd binnen de 48 uur gespeeld hebben, DIT KAN ALLEEN ALS MEN OOK DAADWERKELIJK VERMELD STAAT IN HET RESERVATIESYSTEEM VOOR HET EINDE VAN DIE SPEELRONDE. Men doet er dus goed aan om tijdig te plannen.