STAGE VOOR VOLWASSENEN 17+

VOOR CLUBLEDEN

4 lesnemers per groep Je kan ook inschrijven voor meerdere stages.

Stage 1: donderdag 7 en vrijdag 8 juli

Stage 2: maandag 17 en dinsdag 18 juli

Stage 3: dinsdag 1 en woensdag 2 augustus

Stage 4: woensdag 16 en donderdag 17 augustus

Uren:

van 20u00 tot 21u30 voor alle stages

Niveaus:

starter

matig gevorderd 1

matig gevorderd 2

• Starter Je hebt weinig of geen tenniservaring. Op dit niveau worden in de lessen de basisprincipes van tennis aangeleerd en ingeoefend.
  • Matig gevorderd 1 Regelmaat ontbreekt nog in je tennisslagen omdat je de techniek nog niet onder controle hebt. Op dit niveau wordt in de lessen vooral de focus gelegd op het verkrijgen van regelmaat in jouw tennisslagen en wordt de techniek ingeoefend die daarvoor nodig is.
  • Matig gevorderd 2 Je hebt al een vrij goede controle over de uitvoering van jouw slagen. En je kan hiermee al een rally spelen met regelmaat. Op dit niveau gaan we in de lessen je techniek verder bijschaven, verfijnen en trainen. Ook wordt er nadruk gelegd op tactische oefeningen waarbij het spelelement belangrijk wordt.

€ 24 Inschrijven én betalen per stage op K.B.T.C. BE97 9730 4645 4849
mededeling: Stage 1 ( 2,3,4 ).: naam + voornaam