Jeugdlaureaten

We doen een oproep aan alle jeugdleden, zowel Kids als Tieners om naast de lessen ook deel te nemen aan zoveel mogelijk andere activiteiten die onze club en ook andere clubs voor jullie organiseren.
Wie vaak oefent, leert ook beter tennissen!

Elk jaar beloont onze club een aantal jeugdleden die zichzelf in de kijker hebben gespeeld gedurende winter en zomer!

Deze jeugdlaureaten 2018 zullen een mooie prijs ontvangen en tevens gehuldigd worden op zaterdag 29 september om 19u30 tijdens de afsluiting van het zomerseizoen.

Jeugdlaureaten 2017:

• Jeugdlid met meeste deelnames aan de Kids Toer meisjes - Van Aalst Bo
  • Jeugdlid met meeste deelnames aan de Kids Toer jongens - Van Aken Flor
  • Jeugdlid met meeste deelnames aan de Ethias Tour meisjes - Demi De Cock
  • Jeugdlid met meeste deelnames aan de Ethias Tour jongens -  /
  • Winnaar Jeugdkampioen GROEN - Demi De Cock
  • Winnaar Jeugdkampioen GEEL - Jari Merckx
  • Jeugdinterclubploeg, beste prestatie U11meisjes - Demi De Cock en Luna Konings
  • Jeugdinterclubploeg, beste prestatie U11 jongens - Alan Fordel en Thibeau Van Hove
  • Speciale jeugdlaureaat 10 jaar jeugdlid en liefst 28 gevolgde stages - Roman De Bruyn

Proficiat met jullie sportieve prestaties !