Nieuws » Activiteiten en foto's » Sportieve activiteiten » 2022 European Open Challenge Days

2022 European Open Challenge Days

Hiernaast een foto (klik om te vergroten) van 2019 European Challenge Days op onze club.

2022 worden alle interclubploegen (of andere samengestelde - eventueel gemengde - ploegen van 6 spelers)  uitgenodigd voor de European Open Challenge Days.

De hoofdprijs, naast verschillende andere prijzen, is 6 toegangstickets voor de Barcelona Open op 21/04/2023 met één overnachting in de stad (3 dubbele kamers)!

Data en locaties

voor de European Open Challenge Days (sessies van 2 uur in de namiddag):
- Zat 09/07: TC Forest Hills in Wommelgem
- Zon 10/07: TC Forest Hills in Wommelgem
- Zon 14/08: Gantoise Tennis in Gent
- Ma 15/08: TC Racso in Destelbergen

Willen jullie als interclubploeg of een ander team van 6 spelers van Kon. Boom Tennisclub deelnemen aan deze fantastische tennisdag?  De ploegverantwoordelijke kan de ploeg inschrijven en deze mail ook in CC richten aan info@tennisclubboom.be

Lees ook de algemene voorwaarden.

Klik hier voor meer informatie en inschrijving

Veel tennisplezier en succes!