EUROPEAN OPEN 2020 VAN 18/10 tot 25/10/2020

European Open in Antwerpen gaat door  van zondag 18 oktober tot zondag 25 oktober. Na maanden hard werken en (samen met de overheid) een volledig COVID-19 protocol te hebben opgemaakt, hebben we beslist om de European Open te laten doorgaan dit jaar, weliswaar met beperkt publiek!

We zijn heel trots dat wij als klein land op de ATP-kalender staan, naast wereldsteden zoals New York, Londen, Parijs…  We schrijven hiermee verder aan onze Belgische tennisgeschiedenis.

De officiële ticketverkoop start eind september. Dan pas zullen we meer duidelijkheid hebben over het toegelaten aantal toeschouwers. Maar graag willen we jou als eerste de kans geven om erbij te zijn en tickets te kopen. Meer dan 20.000 tennisfans van vorig jaar zullen er niet kunnen bijzijn…

Willen jullie er graag bij zijn? Aarzel dan niet om je tickets te reserveren.

Het aantal zitplaatsen dit jaar is heel beperkt waardoor er geen memberships, weekendpacks of kidsdiscounts zullen zijn. We hebben elke euro hard nodig om het tornooi te kunnen laten doorgaan, dank alvast voor jullie begrip.  Je moet wel minimum 2 tickets kopen en mocht je kunnen afspreken en in je bubbel komen, graag want dan kunnen we meer fans toelaten in de Lotto Arena.

In bijlage vind je deze FLYER met de ticketprijzen.

Indien interesse, stuur een mail aan info@tennisclubboom.be met opgave van het aantal personen, gewenste dagen en gewenste voorkeur tickets (afhankelijk van de plaats, zie website en/of flyer).
Etienne coördineert dan verder de aankoop van de tickets en laat je weten hoe te betalen. Tickets kunnen op deze manier besteld worden tot 23/09/2020.

We garanderen je alvast toptennis want de spelers snakken naar tornooien en competitie en deze editie zou wel eens de sterkste ooit kunnen worden.

Wij verzekeren jullie ook dat we alle nodige veiligheidsmaatregelen zullen treffen voor een Corona-proof editie en de social distancing zal ten allen tijde gegarandeerd worden.

Mochten we toch om één of andere reden totaal geen publiek mogen toelaten, dan krijgen jullie uiteraard jullie geld terug.

Reageer snel en hopelijk tot in Antwerpen.

Nikita
European Open | Clubs