European Open Kidsday

Beste jeugdleden en ouders,

EUROPEAN OPEN OP WOENSDAG 16 OKTOBER 2019 in de Lotto Arena te Antwerpen.
We kunnen hier grote tennisvedetten aan het werk zien! Echt de moeite om eens live supporter te kunnen zijn!

Als Antwerpse Jeugdvriendelijke Tennisclub zijn we uitgenodigd om dit unieke event mee te maken.
We kunnen voor de club een pakket tickets bestellen aan de erg schappelijke prijs (zolang de voorraad strekt) van € 5,00 per ticket voor de Kidsday op woensdagnamiddag/avond 16 oktober 2019.
Jullie kunnen niet alleen meerdere ATP-wedstrijden bijwonen, maar tevens deelnemen aan leuke animatiestands.
Er zijn die dag ook diverse prijzen te winnen, zoals bijvoorbeeld duotickets voor het finaleweekend, een meet & greet met een ATP-speler, …… Kortom een niet te missen dag!
Deze tickets aan € 5,00 zijn geldig voor de namiddagwedstrijden vanaf 12u en avondsessie vanaf 18u30 tot omstreeks 21u30. (5 wedstrijden)
Dit is een unieke kans voor onze tennisjeugd en ouders! Zussen en broers van onze jeugdleden kunnen ook tickets bestellen.

Meer info over het evenement: www.europeanopen.be

Bovendien kunnende jeugdleden ook deelnemen aan Tennis-animatie ter plaatse om , waar leuke prijzen mee te winnen zijn.
Er zijn 3 sessies. We proberen in te schrijven voor Sessie 2: 15u00-16u15.
De jeugdleden/club zullen via hun verantwoordelijke een stempelkaart voor de animatie ontvangen aan de onthaalstand ter plaatse op de dag zelf.

We verzamelen om 13u20 op de parking aan onze tennisclub. Trainster Joni zal ter plaatste zijn om de activiteit in goede banen te leiden en de tickets uit te delen.
Het is de bedoeling om dit event in groep bij te wonen.
Wil je toch vroeger of later of ‘s avonds vertrekken, noteer dit in uw bestellingsformulier. U wordt dan nog gecontacteerd voor de ticketverdeling.

TICKETS HIER bestellen én betalen kan t.e.m. woensdag 11 september 2019
€ 5,00 per ticket betalen aan KBTC op rekeningnummer BE97 9730 4645 4849