KK enkel ED EH

CLUBKAMPIOENSCHAP ENKEL DAMES - ENKEL HEREN

Tot en met donderdag 22/08 kan men gratis inschrijven voor het KK enkel.
De trekking van de tabellen zal vrijdag 23/08 gebeuren. Wedstrijden plannen/spelen dient te gebeuren vanaf 29/08 tot uiterlijk 29/09/2019 (dag van de finales).
Je kan maximum in 2 reeksen inschrijven.
Min. leeftijd 16 jaar (geboren 2003 of vroeger), enkel in de open reeksen geen minimum leeftijd.

Inschrijven kan:
  via deze TVl-link
  op de lijsten in het clublokaal
  via mail sportcommissie@tennisclubboom.be: met vermelding van  je naam, lidnummer én reeks.

Onderstaande reeksen worden ingericht. Een reeks kan pas doorgaan vanaf 4 inschrijvingen.
Ter verduidelijking:
De reeksen ‘van 3 tem 3 ptn.’ zijn bedoeld voor minder ervaren tennissers.

Meer ervaren tennissers met 3 ptn. schrijven beter in in de reeks ‘3 tem 5 ptn'.

Reeksen:
ENKEL HEREN 1 (3 - 100)
ENKEL HEREN 2 (3 - 20)
ENKEL HEREN 3 (3 - 10)
ENKEL HEREN 4 (3 - 5)
ENKEL HEREN 5 (3 - 3)
ENKEL DAMES 1 (3 - 85)
ENKEL DAMES 2 (3 - 20)
ENKEL DAMES 3 (3 - 10)
ENKEL DAMES 4 (3 - 5)
ENKEL DAMES 5 (3 - 3)

Reglement wedstrijdtabel
1. Alle wedstrijden moeten gespeeld worden tijdens de voorziene periode van het tornooi, d.w.z. tussen donderdag 29 augustus t.e.m. zaterdag 29 september.
2. U moet steeds uw wedstrijden plannen met uw tegenstrevers en altijd reserveren in het reservatiesysteem.
De speler die zich het laatst kwalificeert voor de volgende ronde moet altijd contact opnemen met zijn volgende tegenstrevers, ook als deze al een ronde vooruitgeschoven werden bij de trekking.
Wedstrijden worden gereserveerd op terrein 1 tot 4 door speeluuruitbreiding tot 120 min aan te geven.
3. Indien 2 spelers niet tot een vergelijk komen om een wedstrijd te plannen vóór de laatste planningsdag van die speelronde, moet u contact opnemen met de wedstrijdleiders, ofwel per e-mail aan sportcommissie@tennisclubboom.be of indien dringend met de wedstrijdleider Gerrit Herremans (gsm 0498 586 241), doch enkel buiten de werkuren).
Zij zullen dan trachten om een datum te bepalen die voor beide partijen geschikt is.
Als u in meerdere reeksen inschrijft kan het zijn dat u 2 of meerdere wedstrijden op dezelfde dag moet spelen.
4. Gelieve er goed op te letten op de wedstrijden te spelen vóór het einde van de speelronde.
Afhankelijk van het aantal inschrijvingen per reeks zijn de uiterste speeldata:
1/16 finale : 6 sept
1/8 finale : 12 sept
1/4 finale : 18 sept
1/2 sept : 24 sept
Finales uiterlijk zondag 29 september.
Indien een geplande wedstrijd uitregent, moet deze gespeeld worden vóór het einde van die speelronde.
Als dit de laatste dag van die speelronde betreft moet men deze wedstrijd binnen de 48 uur gespeeld hebben. Dit kan alleen als men ook daadwerkelijk vermeld staat in het reservatiesysteem vóór het einde van die speelronde. Men doet er dus goed aan om tijdig te plannen.

Veel tennisplezier!