Mutualiteiten

AANVRAAG TUSSENKOMST LIDMAATSCHAP DOOR MUTUALITEITEN
De mutualiteiten doen een tegemoetkoming om het sporten in een sportclub te bevorderen.
Deze bijdrage varieert van € 12 tot € 30 naargelang de mutualiteit.

WERKWIJZE:
U hoeft geen document van uw ziekenfonds binnen te brengen.
De club maakt voor elk lid een universeel document op met de nodige gegevens van het lid en de club.
Vervolgens brengt u een kleefzegel van de mutualiteit aan en vult u de naam en het rekeningnummer in en bezorgt u het document aan uw ziekenfonds.

Wie lidgeld betaalt/betaalde voor 30/04 kan het document afhalen in het clublokaal vanaf 1 mei.
Voor wie nadien betaalt /betaalde, wordt dit opgevolgd en het document steeds opgemaakt en toegevoegd.

Deze alfabetisch gerangschikte documenten bevinden zich in een blauwe A4 kaft in de zwarte kast met dubbele deur rechts naast de toog.
De uitbaters weten deze documenten wel liggen, maar we kunnen hen niet vragen om telkens voor iedereen op naam te gaan zoeken. Dat moeten de leden zelf doen. Dank om de alfabetische volgorde te respecteren en de kaft zorgvuldig te sluiten, dat is ook praktisch voor wie na u komt.

Andere documenten die u wil laten invullen, bezorgt u op de club en mag u deponeren in het klasseerbakje waarop vermeld staat: ‘Etienne Herremans’
Etienne zal enkele dagen later uw afgestempeld en getekend formulier terugleggen in het bakje.

Wij hopen op deze manier een vlotte verwerking te bekomen van deze administratie.

Naam van de organisatie: Koninklijke Boom Tennis Club vzw.
Adres: Acacialaan 6 - 2850 Boom
Telefoon secretaris Etienne: 0475 28 18 79

Hebt u nog vragen: info@tennisclubboom.be