Tennis Happening

SUCCESFORMULE ‘TENNIS HAPPENING’ VANAF ZONDAG 14 APRIL 2019
Hiermee willen we onze leden ook op zondag aanzetten tot tennissen!
Vrijwillige organisatoren: Freddy Leemans en Harry Roofthooft.

VOOR WIE
Voor alle leden 16+, zowel dames als heren.
Elke zondagvoormiddag vanaf 10u30 t/m 12u30 (aanwezig om 10u15)

DOEL
Het 1ste uur wordt er getracht 'gemengd' te spelen. Onder gemengd te verstaan: zowel de betere, als de startende, als de gevorderde spelers, zowel dames als heren, afhankelijk van de aanwezigen.
Aldus hopen we ook de startende/minder ervaren leden te stimuleren, te integreren en hun ervaring op wedstijdniveau te helpen verbeteren.
Het 2de uur wordt er geprobeerd om spelers van +/- gelijk niveau op te stellen.
Uiteraard hangt dit af van de aanwezigen en uitmaken wie ervaren is, of minder sterk, blijft moeilijk.

Maar het is de bedoeling dat iedereen aan bod komt en zich amuseert!

Om het in goede banen te kunnen leiden kan je bij voorkeur op voorhand inschrijven per email naar: tennishappening@tennisclubboom.be
Dit kan tot zaterdag 18u00. Of op de lijst die in het clublokaal hangt.

Indien het aantal deelnemers gekend is, kunnen de nodige terreinen gereserveerd worden. Late beslissers, die niet zouden ingeschreven hebben, mogen zich op zondag ook aanbieden en zullen kunnen meespelen, maar bij een maximale terreinbezetting wellicht maar 1 u.

PS: Leden die op zondag apart willen spelen (en dit misschien al jaren doen), kunnen ook nog terecht. Ook met deze leden wordt wel degelijk rekening gehouden.