Zomertennis

DOEL
Onze leden, ook beginnende en minder ervaren tennissers, spelen wedstrijden in reeksen.
Dit is een leuke sportieve manier om eens tegen andere leden te spelen.
Vanaf 01/03 t.e.m. 02/05 kan u met partner inschrijven voor de reeksen Dubbel Dames, Dubbel Gemengd of Dubbel Heren.
De wedstrijdperiode loopt vanaf 06/05 tot 29/09.
In iedere reeks wordt aan een vrijwilliger gevraagd om een WhatsApp groepje samen te stellen zodat er gemakkelijk wedstrijden kunnen afgesproken worden.

Hier  INSCHRIJVEN is dus de boodschap of via de inschrijvingslijsten in het clublokaal.

REGLEMENT:
Minimumleeftijd voor deelname is 16 jaar.
Maximaal voor 2 reeksen inschrijven.
Er wordt gespeeld naar 2 winnende sets. Bij een 1 - 1 stand in sets volgt een beslissende super tiebreak naar 10.
Ieder reserveert zijn terrein zelf: bij de reservatie 'zomertennis' aanklikken i.p.v. 'dagreservatie' en tevens het tijdsblok verlengen met een half uur.
Reserveren kan vanaf 1 week op voorhand en enkel op terreinen T1, T2, T3.
Indien je partner een kwetsuur heeft, mag je met vervanging spelen die maximaal hetzelfde klassement heeft.
Voor reservering van de wedstrijden geldt ook punt 8 van het reglement: de terreinreservatie vervalt 5 minuten na aanvang bij niet tijdige aanwezigheid.
In de club hangen wedstrijdlijsten om de uitslagen te noteren en op te volgen welke matchen nog te spelen zijn.
Aarzel niet om bij twijfels, onduidelijkheden of vragen te mailen naar zomertennis@tennisclubboom.be.