Aanvraag tussenkomst lidmaatschap door mutualiteiten.

De mutualiteiten doen een tegemoetkoming om het sporten in een sportclub te bevorderen.

Deze bijdrage varieert van 12 euro tot 30 euro naargelang de mutualiteit.
Het lid vraagt een blanco attest aan bij de mutualiteit en laat dit invullen bij de secretaris van de sportclub. Het ingevulde attest wordt door het lid terugbezorgd aan de mutualiteit.
Nadien ontvangt u de tegemoetkoming.

Om een schrijfkramp bij de clubsecretaris te voorkomen, dient ieder voor zich zijn document zo volledig mogelijk in te vullen met de gevraagde gegevens. Het is de bedoeling dat onze secretaris per document enkel moet tekenen en stempelen, de rest van de gevraagde gegevens zouden er moeten opstaan.

De moeilijkheid is dat de verschillende mutualiteiten elk hun eigen formulier hebben zonder dat deze geharmoniseerd zijn.

Afhankelijk van de mutualiteit kan er gevraagd worden naar volgende gegevens:

Naam van de organisatie: Koninklijke Boom Tennis Club vzw.

Adres: Parkpaviljoen / Acacialaan z/n,  2850 Boom

Telefoon secretaris Etienne: 0475 28 18 79

E-mailadres:  etienneherremans@tennisclubboom.be

Beoefende bewegingssport: Tennis

Naam van de contactpersoon: Etienne Herremans

Betaald bedrag

Datum van betaling

Werkwijze tot vlotte administratie:

-) Vraag het formulier aan uw mutualiteit.

-) Vul zoveel als mogelijk zelf in volgens info boven.

-) Bezorg het op onze club en deponeer deze in bakje in Etienne Herremans. (De uitbating kan je dit bakje aanwijzen)

-) Etienne zal enkele dagen later uw afgestempeld en getekend formulier terugleggen in het bakje.

De ingevulde papieren worden in het bakje voor de "leden" gelegd. Waar staat dat bakje in het clublokaal? Rechts naast den toog, zwarte kas met dubbele deur. Linkse deur opendoen, dan staan er "klasseerbakjes". Op één bakje staat vermelding : "leden". Daar worden de ingevulde documenten ingelegd. Daartussen moet er gezocht worden. De uitbating weet dat bakje wel staan, maar we kunnen hun niet vragen om telkens voor iedereen op naam te gaan zoeken. Dat moeten de leden zelf doen.

Wij hopen op deze manier een vlotte verwerking te bekomen van deze administratie.