TERREINRESERVATIE MET DE COMPUTER

VAN THUIS UIT
"DAGRESERVATIE"

Via een dagreservatie kan men niet enkel voor de huidige dag reserveren maar eventueel ook voor de volgende dag, met de beperking tot 1 dagreservatie voor deze periode (vandaag en morgen).
Van zodra het eerder geboekt speeluur voorbij is, kan men terug reserveren.

2. Klik op "TERREINRESERVATIE"
  3. Vul TV-nummer en paswoord in, beide kan je vinden op je TV-kaart of je ontving ze per e-mail.
  5. Klik op de uurrooster wanneer en op welk terrein je wil spelen
  6. Bij een dagreservatie dient er naast je naam "DAGRESERVATIE" te staan!
  7. Kies op rechterzijde uw medespeler( s) en klik op "ZOEK". Bevestig de naam door er op te klikken.

OP DE CLUB
"DAGRESERVATIE" - Hier is de TV-website al gekozen

1. Klik op "INLOGGEN "
  2. Vul VTV-nummer en paswoord in, beide kan je vinden op je TV-kaart.
  3. Klik "RESERVATIE MAKEN"
  4. Klik op de uurrooster wanneer en op welk terrein je wil spelen
  5. Bij een dagreservatie dient er naast je naam "DAGRESERVATIE" te staan!
  6. Kies op rechterzijde uw medespeler( s) en klik op "ZOEK". Bevestig de naam door er op te klikken.
  7. Klik op "BEWAREN"
  8. Kijk op de rooster of alle spelers vermeld staan.

RESERVATIE TERREINEN 5 EN 6
Kan op voorhand en ook van thuis uit. Wanneer je meer dan één dag op voorhand gereserveerd hebt op terreinen 5 en 6, kan je maar opnieuw meer dan één dag op voorhand reserveren, wanneer je eerste reservatie verlopen is. Met andere woorden wanneer je gespeeld hebt.

2. Klik op "TERREINRESERVATIE"
  3. Vul TV-nummer en paswoord in, beide kan je vinden op je TV-kaart.
  5. Klik op de uurrooster wanneer en op welk terrein je wil spelen
  6. Bij deze reservatie dient er naast je naam "TERREINEN 5 EN 6" te staan!
  7. Kies op rechterzijde uw medespeler(s) en klik op "ZOEK". Bevestig de naam door er op te klikken.
  9. Kijk op de rooster of alle spelers vermeld staan.

Je kan op terrein 5 en 6 ook met een gewone dagreservatie spelen! Zelfs indien je hier al een reservatie op voorhand hebt geboekt.

RESERVATIE TERREIN 9
Kan enkel in dagreservatie.

2. Klik op "TERREINRESERVATIE"
  3. Vul TV-nummer en paswoord in, beide kan je vinden op je TV-kaart.
  5. Klik op de uurrooster wanneer en op welk terrein je wil spelen
  6. Bij deze reservatie dient er naast je naam "TERREIN 9" te staan!

RESERVATIE MET GASTSPELER
Dit moet steeds met de uitbating geregeld worden mits betaling van € 5.
Ingestelde gastspelers in ons reservatiesysteem om in te geven als medespeler zijn: Azarenka, Boonen, Clijsters, Federer Graff, Nadal.

VERHUUR TERREINEN NIET-LEDEN
Opgelet: betreden enkel toegelaten met geschikt schoeisel om op gravel te spelen!

TERREIN 8 BESCHIKBAAR VOOR niet-leden
Belangrijk: kan enkel verhuurd worden aan niet-leden als er op dit terrein géén organisatie gepland is van de tennisclub. Steeds aanvangen op het half uur.

• maandag van 10u30 tot 21u30
  • dinsdag van 10u30 tot 18u30
  • woensdag van  10u30 tot 18u30
  • donderdag van 10u30 tot 18u30
  • vrijdag van 10u30 tot 18u30
  • zaterdag van 10u30 tot 20u30
  • zondag van 10u30 tot 20u30

Reservatie terrein 8 voor niet-leden dient op voorhand te gebeuren via Kon. Boom Tennis Club vzw.

Hoe kan men op voorhand reserveren?

1. Indien het tennisclublokaal open is: telefonisch 03 888 01 88 of in het clublokaal zelf en dan ter plaatse betalen. Er wordt u dan een terrein toegewezen.
  2. Indien het tennisclublokaal gesloten is, reserveren per e-mail: tennisterreinen@tennisclubboom.be .

Vermeld in de mail uw naam + voornaam + gsm nr. + dag en datum + het gewenste speeluur.
Dan ontvangt u per e-mail uw terreinnummer en de tennisclub reserveert via de computer dit terrein.

Betaling:
Na bevestiging van de tennisclub, onmiddellijk € 8 per uur/per terrein betalen op rekening
BE11 9730 4645 4748 (Argenta), met als begunstigde Kon. Boom Tennis Club vzw, met mededeling: huur gemeenteterrein: naam + voornaam.

Het is absoluut verboden de tennisterreinen te betreden zonder bevestigde reservatie.
Meer inlichtingen nodig?

Contacteer de tennisclub: Etienne  0475 28 18 79 of Linda 0486 05 43 83

TERREIN 7

Mag verhuurd worden aan niet-leden als er op dit terrein géén organisatie gepland is van de tennisclub en als er voldoende terreinen beschikbaar zijn voor de eigen leden.