Competitie maak je zelf!

Tennis Vlaanderen  zorgt ervoor dat je kind zich op het tennisterrein kan uitleven. De federatie biedt activiteiten en competities aan voor alle leeftijden en alle niveaus:

Leeftijd Omschrijving
KinderToer_Q-300dpi 3 tot 12 jaar In de tornooitjes van de KIDS Toer spelen alle kinderen evenveel wedstrijdjes.
Er worden 5 reeksen georganiseerd volgens niveau en leeftijd en het tornooi vindt plaats op een halve dag (+/- 2 uur). Er zijn geen winnaars of verliezers...
KIDS
MAsters

3 tot 12 jaar

In april en september gaat de KIDS Masters door: dit is een tweedaags slotweekend voor alle KidsTennissers die in de loop van het seizoen deelnamen aan de tornooien.

VOLVO-TOUR-nieuw

9 tot 15 jaar Elk tornooi duurt 1 of 2 weken en wordt gespeeld volgens een tabel met rechtstreekse uitschakeling.
VTV-BNP-jeugdinterclub-CMYK_UP 9 tot 15 jaar In de jeugdinterclub strijd je samen met je ploeg tegen andere clubs. Per ontmoeting worden er 2 enkel- en 1 dubbelwedstrijd gespeeld. Plezier verzekerd!

Spelen is winnen!

De spaarkaarten bestaan enkel nog online op www.tennisvlaanderen.be

Spaarkaarten KIDS Toer

3 tornooien spelen = een leuk geschenk