INTERCLUB

MAAK KENNIS MET INTERCLUB!

VIDEO

Beste tennisvrienden,

Het is tijd om ons voor te bereiden op de komende interclubcompetitie 2020.

INTERCLUB VOORJAAR JUNIOREN / SENIOREN 2020
Je kan je HIER INSCHRIJVEN, individueel, al dan niet met verwijzing naar een ploeg.
Bij voorkeur verwachten we je inschrijving vóór 25/12/2019 en uiterlijk 05/01/2020, zodat we vervolgens de administratie tijdig kunnen verwerken. Interclubvergadering: vrijdag 17/01/2020 om 19u00 in het clublokaal.

De meesten van jullie weten al wat interclub inhoudt, maar hierbij toch even een opfrisser en voor de nieuwkomers een klein woordje uitleg.

Interclub spelen betekent in de eerste plaats ‘fun’, dit is één van de momenten waarop deze individuele sport toch een teamgebeuren wordt en ook de ideale manier om kennis te maken met de ‘competitiesport’. Iedereen vanaf 16 jaar kan inschrijven voor deelname aan de volwassen interclub.

Deelnemen aan de interclub brengt natuurlijk ook meerdere verplichtingen met zich mee.
Zoals bij alle teamsporten wordt er van je verwacht dat je (bijna) alle wedstrijden meespeelt.
M.a.w. als je inschrijft moet je zeker weten dat je de hele periode (van eind april tot einde mei en eventueel ook latere eindrondes in juni en zelfs september, afhankelijk van de resultaten) kunt spelen . Houd er ook rekening mee dat er in deze periode veel communie- en andere feesten zijn en wellicht examens voor de studenten..

Bij alle reeksen zijn dit meestal een 4 à 5-tal ontmoetingen (tegen andere clubs) in de voorrondes en afhankelijk van de resultaten kunnen hier nog een aantal ontmoetingen bijkomen in de eventuele eindronde.

Uiteraard zijn er meerdere afspraken om deze competitie goed te laten verlopen.
Zo dient ook elke ploeg een kapitein te hebben.
Elke effectieve speler betaalt € 5 per ontmoeting, zowel thuis als op verplaatsing.
Voor een overzicht van de afspraken verwijzen we HIER graag naar de informatie.

Wie verder nog vragen heeft, kan zich richten tot info@tennisclubboom.be

Interclubinformatie via Tennis Vlaanderen