Nieuws » Tennisschool » Volwassenen » Start 2 Tennis

START 2 TENNIS

Ook deze lente kan je met Start 2 Tennis voor het eerst kennis maken met ‘de mooiste sport ter wereld’! Leren tennissen is nog nooit zo gemakkelijk en leuk geweest.
We bieden een S2T lessenpakket aan i.s.m. de Boomse sportdienst.
Beginnende tennissers, al dan niet lid van de club, kunnen zich hiervoor inschrijven. De lessen worden gegeven door gediplomeerde trainers.
We organiseren een lessenreeks van 8 weken met telkens 1u les in een groep van 4 lesnemers.
Op het einde van de lessenreeks voorzien we een speelmoment met alle S2T’ers om zo contacten te leggen en te kunnen blijven oefenen.

INFO VIDEO

LOCATIE

Tennisterreinen Kon. Boom Tennis Club, Park van Boom, Acacialaan 6, 2850 Boom

DOELGROEP
startende volwassenen 17+ , die eerder nog geen (Start 2 Tennis) lessenreeks volgden
niet-leden / leden

DAGEN - UREN - DATA

maandagavond / tussen 18u en 21u  /  25 april   2, 9, 16, 23, 30 mei   6, 20 juni 2022

of

dinsdagavond - tussen 18u en 22u  /  19, 26 april  3, 10, 17, 24, 31 mei  7 juni 2022

Graag bij inschrijving uw ruimste beschikbaarheid ingeven dat helpt de organisatie om de groepen zo homogeen mogelijk samen te stellen.

Na inschrijving + betaling volgt er meer nieuws over de lesindeling op vast afgesproken tijdstip.  Lessen die op feestdagen vallen gaan gewoon door.

INHAALLESSEN

Enkel lessen die, omwille van regen of onbespeelbaarheid van de terreinen, niet kunnen doorgaan zullen ingehaald worden in samenspraak met de trainer. De trainer zal de groepen op de hoogte brengen als de les omwille van het weer niet kan plaatsvinden.

LIDMAATSCHAP
niet-leden kunnen tijdens of na de lessenreeks lid worden, mits betaling van het geldende lidgeld. Vragen?: info@tennisclubboom.be

BENODIGDHEDEN

• sportieve kledij
  • aangepast schoeisel
  • tennisracket (indien je die niet hebt, leent de club ze uit tijdens de lessen)
  • ballen en ander materiaal wordt door de club ter beschikking gesteld

PRIJS

€ 80 in groep van 4 personen.

HIER INSCHRIJVEN

BETALEN @ KBTC op rekeningnummer BE97 9730 4645 4849 mededeling: S2T naam voornaam

Je inschrijving + betaling bevestigen je deelname. Vervolgens ontvang  je meer informatie over de lesindeling.

contact: kbtc.tennisschool@gmail.com

2022 LESINDELING START2TENNIS EN LENTELESSEN