Nieuws » Activiteiten en foto's » Sportieve activiteiten » SVAT- KBTC Vriendenontmoeting

SVAT - KBTC    AARTSELAAR - BOOM VRIENDENONTMOETING

DONDERDAG 26/05/2022 te AARTSELAAR

Graag verwelkomen wij jullie op onze jaarlijkse ontmoeting tegen Aartselaar die zal plaatsvinden op donderdag 26 mei (Hemelvaart-weekend) op verplaatsing te Aartselaar.

Dubbeltjes worden gezellig samengesteld tussen Boomse en Aartselaarse ingeschreven leden. De ideale gelegenheid om eens tegen iemand anders te tennissen op een recreatieve maar ook competitieve manier.

Aansluitend kan er genoten worden van een lekkere maaltijd om samen de dag gezellig af te sluiten.

Om te eten kan er gekozen worden uit:

• Frietjes met kippenreepjes en sla / € 15 p.p.
  • Frietjes met stoofvlees / € 15 p.p.

Het eten dient cash betaald te worden de dag zelf.

Alle leeftijden en alle niveaus zijn welkom op deze activiteit. De leden van de sportcommissie zorgen ervoor dat iedereen spelplezier heeft.

PRAKTSICHE INFO

• Waar? SVA Tennis- en padelclub (Kleistraat 204, 2630 Aartselaar)
  • Wanneer? Donderdag 26 mei (Hemelvaart-Weekend).
  • Wat? Dubbelspel in shiften van 45 min.
  • Eerste speelshift: 13u30
  • Samenkomst op Aartselaar: 13u00
  • Leeftijd? Iedereen welkom, vanaf 16 jaar.
  • Eten wordt ter plaatse cash betaald.
  • Alleen eten/tennis/beide opties zijn mogelijk.

Je kan HIER INSCHRIJVEN t.e.m. 22/05/2022. Partners -die niet tennissen- kunnen eveneens inschrijven.

Hopelijk zijn we talrijk aanwezig op deze fijne vriendschappelijke ontmoeting en kunnen we dit jaar de wisselbeker mee naar huis nemen!

contact: kbtc.sport@gmail.com

Welkom!