Nieuws » Competities » Jeugd » Tennis Interclub Junior

TENNIS INTERCLUB JUNIOR

ALGEMENE INFO
Interclub Junior is: samen met je ploeg spelen tegen andere clubs, plezier beleven, 2 enkel-  en 1 dubbelwedstrijd spelen (per ontmoeting).

Wie lid is, kan geselecteerd worden om deel te nemen.

PLOEGSAMENSTELLING
Op basis van geslacht, leeftijd en klassement. U15  U13  U11  U9 woensdagnamiddag

INTERCLUBVERGADERING  geannuleerd wegens Coronamaatregelen
Spelers + ouders - woensdag 31/03/2021 om 19u00

Alle inerclub junior spelers worden samen met hun ouders verwacht op de vergadering, woensdag 31/03/2021 om 19u in het clublokaal. Jullie worden dan geïnformeerd over de ploegopstelling, kapitein, zorgouder, speeldata. Ter plaatse kunnen jullie dan ook met elkaar afspreken wie wanneer kan instaan voor het nodige vervoer van de jeugdspelers. We rekenen op jullie aanwezigheid!

COMPETITIETRAINING
Het is goed om naast de wekelijkse lessen extra te trainen. Het competitietennis pakket is hiervoor een goede uitnodiging.