KON. BOOM TENNIS CLUB
Acacialaan 6 - 2850 Boom
tel 03 888 01 88

OPENINGSUREN CAFETARIA - ZOMERSEIZOEN 2021
Volgende kerntijden opening cafetaria zijn afgesproken met de uitbater, maar de uitbater mag te allen tijde zelf het initiatief nemen om vroeger of later open te zijn.

Op weekdagen open vanaf 16u00.

Tijdens de weekends tot 01/07/2020 zal het clublokaal geopend zijn in lijn met de geplande clubactiviteiten en dit volgens de online terreinreservaties.

Tijdens de weekends in de 2de helft van het seizoen (voornamelijk tijdens de vakantiemaanden) mogen/kunnen de openingsuren aangepast worden. Dit is afhankelijk van de geplande activiteiten en geboekte reservaties.
Dit kan steeds op het reservatiesysteem geraadpleegd worden.

Zowel tijdens weekdagen als weekends zal de opening van het clublokaal aangepast worden volgens planning sportieve en extra sportieve activiteiten (aangegeven door de online reservaties).

Deze openingsuren kunnen steeds, in onderling overleg met de uitbater, aangepast worden.
De leden zullen daar uiteraard van op de hoogte gehouden worden.
Bij regenweer, wanneer er niemand meer aanwezig is, mag de uitbater het clublokaal sluiten.