Nieuws » Tennisschool » Volwassenen » Zomer Avondstages

ZOMER AVONDSTAGES

Tijdens onze  avondstages gaan we dieper in op verschillende aspecten van enkel- en dubbelspel. Onze 2 daagse volwassenenstages zijn toegankelijk voor alle niveaus. De invulling van de trainingen zal afgestemd worden op het niveau van de deelnemers.

DOELGROEP

• leden volwassenen 17+
  • niet-leden Start 2 Tennissers

(S2Tennissers die eerder de lessenreeks S2T volgden, dienen lid te zijn om in te schrijven voor de avondstages)

LOCATIE

Tennisterreinen Kon. Boom Tennis Club, Park van Boom, Acacialaan 6, 2850 Boom

STAGE DAGEN EN DATA

2 daagse volwassenenstages zijn toegankelijk voor alle niveaus.
sessie:

• stage 1:
  • stage 2:
  • stage 3:
  • stage 4:

INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN
Er wordt voor elke stage steeds het volledige inschrijvingsbedrag betaald.
Bij afwezigheid op 1 of 2 dagen wordt het inschrijvingsbedrag niet terugbetaald. De stages worden gezien als afzonderlijk. Er kunnen geen dagen uit stages gecombineerd worden.

INHAALLESSEN

Enkel lessen die, omwille van regen of onbespeelbaarheid van de terreinen, niet kunnen doorgaan zullen ingehaald worden in samenspraak met de trainer. De trainer zal de groepen op de hoogte brengen als de les omwille van het weer niet kan plaatsvinden.

PRIJS
€ 30 per stage

INSCHRIJVEN

HIER kan je inschrijven.

BETALEN @ KBTC op rekeningnummer BE97 9730 4645 4849 mededeling: avondstage nr.  naam voornaam

Je inschrijving + betaling bevestigen je deelname. Vervolgens ontvang  je meer informatie over de lesindeling.

contact: kbtc.tennisschool@gmail.com