Nieuws » Activiteiten en foto's » Nevenactiviteiten » European Open 2021

EUROPEAN OPEN 2021 VAN 17/10 tot 24/10/2021 

European Open in Antwerpen gaat door  van zondag 17 oktober tot zondag 24 oktober 2021.

We zijn heel trots dat wij als klein land op de ATP-kalender staan, naast wereldsteden zoals New York, Londen, Parijs…  We schrijven hiermee verder aan onze Belgische tennisgeschiedenis.

Het ATP 250-tornooi in Antwerpen zal opnieuw doorgaan in de Lotto Arena! Het is weer tijd om onze fans te verwelkomen op de European Open 2021. Willen jullie er graag bij zijn? Aarzel dan niet om je tickets te reserveren. De ticketverkoop start in juni. Je kan kiezen uit verschillende ticketcategorieën afhankelijk van de dag en de zitplaats. Tickets geven toegang tot beide tennisterreinen, Centre Court en Court 1, en de Fan Corner van de Lotto Arena. 

In bijlage vind je deze FLYER met de ticketprijzen. 

Indien interesse, stuur een mail aan info@tennisclubboom.be met opgave van het aantal personen, gewenste dagen en gewenste voorkeur tickets (afhankelijk van de plaats, zie website en/of flyer). Indien er door de leden minimum 10 tickets besteld worden, is er een directe korting van 10% op de ticketprijs.  
Etienne coördineert dan verder de aankoop van de tickets en laat je weten hoe te betalen. Tickets kunnen vanaf heden op deze manier besteld worden tot 22/09/2021.

We garanderen je alvast toptennis want de spelers snakken naar tornooien en competitie en deze editie zou wel eens de sterkste ooit kunnen worden.

Reageer snel en hopelijk tot in Antwerpen.

Nikita
European Open | Clubs
 www.europeanopen.be