CLUBKAMPIOENSCHAP 2022

Dit jaar kan u zich weer inschrijven voor leuke dubbeltjes onder de noemer "clubkampioenschap". De winnaars van de reeksen worden bekroond als clubkampioen op ons 'Eindeseizoensfeest' zondag 2 oktober 2022 om 16u00.

Alle winnaars worden verwacht op ons 'Eindejaarsfeest zondag 02/10/2022' om 16u00

Winnaars graag HIER uw aanwezigheid/afwezigheid te bevestigen a.u.b.?

Clubkampioenen 2022

• DH1 (50-120p): De Meester Tom en De Roeck Wim
  • DH2 (15-50p): De Boeck Filip en Greveling Maarten
  • DH3 (15-30p): Rens Werner en Saeys Joris
  • DH4 (6-15p): Gys Rob en Thys Joeri
  • DH5 (6-6p): Uytfries Frans en Verstraelen Nick
  • DD2 (15-50p): De Cuyper Carline en Van Den Bosch Julie
  • DD4 (6-15p): Matheussen Karin en Nagels Karina
  • DD5 POULE A (6-6p): Hadermann Veerle en Lambrechts Christel
  • DD5 POULE B (6-6p): Calluy An en Van Gaveren Brigitte

De clubkampioenen van de dubbel gemengd-reeksen zullen bekend gemaakt worden op 1 oktober omdat het clubkampioenschap nog volop aan de gang is momenteel.

We hopen de gevierden en alle andere clubleden massaal te zien om 2 oktober!

INFO:

Alle reeksen zullen in poulevorm doorgaan. Dit betekent dat elke ploeg tegen elke andere ploeg van die reeks zal moeten spelen, dit met een maximum van 6 wedstrijden per poule. Indien we meer inschrijvingen ontvangen, zullen er twee poules geloot worden voor één reeks. (b.v. als er 8 ploegen zijn ingeschreven, zullen er twee poules worden opgemaakt van 4 ploegen en dus 3 wedstrijden.)

We organiseren twee speelperiodes van 6 weken om te wedstrijden te spreiden over het seizoen:

Van 14 mei t.e.m. 30 juni*: dubbel heren en dubbel dames (verlengd t.e.m. 31/07/2022)

Van 16 augustus t.e.m. 2 oktober**: dubbel gemengd

*met uitzondering van 10 t.e.m. 19 juni gedurende het enkeltornooi.
** met uitzondering van 19 t.e.m. 28 augustus gedurende het dubbeltornooi.

Deelnemen kan als je voldoet aan volgende voorwaarden:

• Je beschikbaar bent gedurende de speelperiode.
  • Je akkoord gaat met het wedstrijdreglement (hieronder terug te vinden).

Reglement clubkampioenschap

1. Enkel leden 17+ van Kon. Boom Tennisclub kunnen deelnemen aan het clubkampioenschap (zowel 1ste als 2de lidmaatschap is toegelaten).
  2. Alle wedstrijden moeten gespeeld worden tijdens de voorziene periode van het tornooi. Dubbel heren en dubbel dames zullen georganiseerd worden van midden mei tot eind juni (verlengd t.e.m. eind juli)  en Dubbel gemengd zal georganiseerd worden van midden augustus tot eind september.
  3. Een persoon kan voor meerdere reeksen inschrijven met een maximum van 2 reeksen voor dezelfde speelperiode.
  4. U moet steeds uw wedstrijden plannen met uw tegenstrevers en altijd reserveren in het reservatiesysteem. Wedstrijden worden gereserveerd op terrein 1 tot 4 en kunnen een speeluitbreiding maken voor 120 minuten i.p.v. een normale 60 min reservering. Enkel deelnemers aan het clubkampioenschap zullen deze rechten hebben op de aangegeven terreinen voor de aangegeven periode.
  5. Voor wedstrijden die niet gepland geraken of uitgeregend zijn en niet meer herpland geraken binnen de speelperiode wordt geen winnaar opgetekend.
  6. Voor wedstrijden die worden gespeeld met een vervanger, wordt de winst automatisch toegekend aan de andere ploeg. Tenzij het een vervanger betreft met gelijkwaardige of minder punten en dit voor aanvang van de eerste wedstrijd van die ploeg. Deze vervanger zal dan moeten optreden voor alle komende matchen. Gelieve de clubkampioenschap verantwoordelijke hiervan op de hoogte te brengen via kbtc.sport@gmail.com