CLUBKAMPIOENSCHAP 2021

Dit jaar kan u zich weer inschrijven voor leuke dubbeltjes tijdens de maand september onder de noemer "clubkampioenschap". De winnaars van de reeksen worden bekroond als clubkampioen op zaterdag 2 oktober (vanaf 20u00).

Inschrijven kan HIER t.e.m. vrijdag 03/09 indien:

• Je beschikbaar bent gedurende de maand september.
  • Je akkoord gaat met het wedstrijdreglement (hieronder terug te vinden).

Reglement clubkampioenschap

1. Alle wedstrijden MOETEN GESPEELD worden tijdens de voorziene periode van het tornooi, dit wil zeggen tussen MAANDAG 6 september T.E.M. ZATERDAG  2 oktober.
  2. U moet steeds uw wedstrijden plannen met uw tegenstrevers en ALTIJD reserveren in het reservatiesysteem.

De speler die zich het laatst kwalificeert voor de volgende ronde moet altijd contact opnemen met zijn volgende tegenstrevers, ook als deze al een ronde vooruitgeschoven werden bij de trekking. Wedstrijden worden gereserveerd op terrein 1 tot 4 gebruik makend van usergroep "clubkampioenschap" en door speeluuruitbreiding tot 120 min aan te geven.

1. Indien 2 spelers niet tot een vergelijk komen om een wedstrijd te plannen vóór de laatste planningsdag van die speelronde, moet u contact opnemen met de wedstrijdleiders : Joni Leysen 0494 75 38 10

Zij zullen dan trachten om een datum te bepalen die voor beide partijen geschikt is.

Als u in meerdere reeksen inschrijft kan het zijn dat u 2 of meerdere wedstrijden op dezelfde dag moet spelen.

1. Indien de geplande wedstrijd uitregent moet deze gespeeld worden VÓÓR het einde van die speelronde.

Als dit de laatste dag van die speelronde betreft moet u deze wedstrijd binnen de 48 uur gespeeld hebben,

DIT KAN ALLEEN ALS U OOK DAADWERKELIJK VERMELD STAAT IN HET RESERVATIESYSTEEM VOOR

HET EINDE VAN DIE SPEELRONDE. U DOET ER DUS GOED AAN OM TIJDIG TE PLANNEN.

U MOET ER GOED OP LETTEN DAT U UW WEDSTRIJDEN SPEELT VÓÓR HET EINDE VAN DE SPEELRONDE.

Speelrondes:

• 1/16de finale voor 12 september.
  • 1/8ste finale voor 19 september
  • 1/4de finale voor 26 september
  • 1/2de finale voor 30 september
  • Finale op 1 of 2 oktober (op 2 oktober kan aansluitend prijsuitreiking plaatsvinden - graag contact opnemen met wedstrijdleiding)

Wij wensen iedereen heel veel succes!