PERSOONLIJK PROFIEL

Beste leden,

Om een vlotte communicatie en correcte administratie te bevorderen, willen we jullie vragen om je  profiel bij Tennis Vlaanderen na te kijken en eventueel aan te passen. Dit is niet enkel gemakkelijk voor  uw clubbestuurders doch ook essentieel indien je bijvoorbeeld een verzekeringstussenkomst wil  bekomen na sportongeval.

Niet alleen voor nieuw samengestelde gezinnen doch ook voor ieder individu is het belangrijk dat de  ledengegevens correct en up to date zijn.

Hoe doen we dat?

1) Ga via internet naar Tennis Vlaanderen en log in.

2) Selecteer 'profiel'  aanpassen.

3) Breng je aanpassingen aan per rubriek en daarna opslaan:

Profiel / Contactgegevens : het is van belang voor een vlotte communicatie dat minimum een correct woonadres, GSM en E-mailadres zijn opgegeven. Nieuw is het rijksregisternummer. Dient hier ingevuld te zijn om vanaf juli 2020 nog een terrein te kunnen reserveren.

Indien het (jeugd) lid zelf geen GSM of e-mailadres heeft, is het van belang dat de GSM en e-mailadres van de contactouder wordt aangegeven als eigen gegevens. Deze gegevens worden gebruikt als communicatiemiddel voor mailings, u te informeren betreffende uw inschrijving en deelname aan Tornooien, Kids Toer of Ethias Tour of een ander evenement. Vandaar dat we de belangrijkheid nogmaals willen onderstrepen.

Contactgegevens toevoegen: druk onder het juiste contact op en ...

Gebruik de pijtjes om de verschillende rubrieken te openen, na te kijken en eventueel aan te passen. Vervolgens 'Opslaan'.