Nieuws » PRAKTISCHE INFORMATIE

PRAKTISCHE INFORMATIE

• De stage gaat van start om 9u00 en eindigt om 16u00.
  • Elke dag van stage 1 2 3 4 5 kan er indien nodig beroep gedaan worden op opvang vanaf 8u30 en/of opvang tot 17u. Wanneer u hier graag gebruik van maakt, gelieve dit aan te vinken op het inschrijvingsformulier.
  • De opwarming van de stage gaat van start om 9u en we sporten telkens tot 16u.
  • Gelieve dagelijks voldoende water (min 0,75l), een gezonde snack, zonnecrème en bescherming (zoals een petje) en eventueel een centje voor een consumptie, te voorzien. De trainers kijken erop toe dat iedereen voldoende de tijd neemt om te eten, te drinken en te rusten. De allerkleinsten worden tijdens de pauze telkens ingesmeerd tegen de zon. Tijdens het middagmaal wordt er voldoende water voorzien voor iedereen.
  • Deelnemers brengen hun racket mee en dragen sportieve (club)kledij en tennisschoenen. Wie nog geen racket heeft kan er een lenen van de club.
  • Reservekledij in de sportzak voor de allerkleinsten kan zinvol zijn.
  • Voor alle deelnemers ook graag regenkledij voorzien bij slechte weersvooruitzichten.
  • Graag bij het ophalen van de kids even een seintje geven aan de trainer die de opvang verzorgt. Zo houden we overzicht of iedereen goed werd opgehaald.
  • Ga je zelfstandig naar huis, dan hoef je dat in het begin van de stage maar 1 keer te vermelden en is het in orde voor de volledige week.
  • Kinderen vanaf 3 jaar komen tijdens deze stage op speelse maar kwalitatieve manier in aanraking met tennis en met tal van andere sporten!
  • Elke dag worden er door onze gediplomeerde trainers een leuke mix van tennis en andere activiteiten voorzien.

Programma: stage 1 2 3 4 5

• 08u30 - 09u00 opvang
  • 09u00 - 12u00  tennis & omnisport
  • 12u00 - 13u00 warme maaltijd
  • 13u00 - 16u00 tennis & omnisport
  • 16u00 - 17u00 opvang

Programma: stage 6

STAGE 6 * MA 23 - DI 24 AUGUSTUS 2021

COMPETITIESTAGE voor oranje - groen - geel

maandag, dinsdag: van 10u00 tot 12u30 (geen opvang wel wedstrijdbegeleiding)

• voor wie deelneemt aan ons Piccobello jeugdtornooi Ethias Tour ma 23/08 - zo 29/08 op eigen club. Deelname is gratis.
  • vooral tactiekgerichte training waarin o.m.:
    • opslag en terugslag - punt opbouwen - drukken, aanvallen en scoren waar het kan en verdedigen waar het moet
    • opkomen en netspel (positie aan het net)
    • wat zijn juiste en foutieve tactische keuzes
    • namiddag: wedstrijdbegeleiding en wedstrijdanalyse