CLUBAVONDEN

 

Clubavond - terug van weggeweest? 

Om de mogelijkheid te bieden aan onze leden om andere leden te leren kennen op en naast het terrein en om gewoon eens met en tegen iemand anders te tennissen, organiseren we terug clubavonden. 

Op deze clubavond is jong en oud welkom om te komen enkelen en/of dubbelen tegen andere deelnemende leden. De bedoeling is om steeds gelijkwaardige ploegen op te stellen. Dit kan zowel met 4 spelers van hetzelfde niveau als een mix van niveau.

Er worden 3 speelmomenten van een uur ingelast waaraan vrijblijvend kan worden deelgenomen: 17u30, 19u00 en 20u30. Na het uurtje spelen volgt er steeds een halfuurtje pauze waarin de deelnemers elkaar verder kunnen leren kennen en samen iets kunnen drinken. 

Clubavonden vinden in normale omstandigheden plaats op de eerste vrijdag van de maand. Dit jaar plaatsten we ze wat laat op de kalender en organiseren we de clubavond op volgende data: vrijdag 2 juli en vrijdag 30 juli

Om op onze clubavonden dat net ietsje meer te bieden, steken we deze telkens in een leuk en vernieuwend jasje! 

 

VRIJDAG 30 JULI 2021

 

Op 30 juli organiseren we een clubavond. Deze clubavond is een beetje specialer dan anders.

Om er een echt feest van te maken, mag iedereen zich verkleden. Superman, clown, punker, cowboy, indiaan, Federer... alles kan!

Wie zich verkleedt, zal een leuke verrassing krijgen!

 

Er worden 3 speelmomenten van een uur ingelast waaraan vrijblijvend kan worden deelgenomen: 17u30, 19u00 en 20u30. Na het uurtje spelen volgt er steeds een halfuurtje pauze, waarin de deelnemers elkaar verder kunnen leren kennen en samen iets kunnen drinken.

 

Achteraf kan er nog een foute party ingezet worden!