FRIENDS HAPPENING 11/09/2021

Wat?
Alle leden en leden van naburige clubs vanaf 16 jaar zijn welkom om samen te tennissen. Elk uur zullen verschillende dubbel- en/of enkelmatchen gezet worden met deelnemers van verschillende clubs (afhankelijk van het aantal deelnemers). De matchen worden gezet afhankelijk van niveau en er wordt rekening gehouden met vrienden die samen willen spelen.

Wanneer?
Zaterdag 11/09/2021
Tennismomenten om 15u, 16u30u en 18u.
BBQ vanaf 19u.

Kostprijs?
Deelname aan het tennismoment is helemaal GRATIS.

Deelname aan BBQ:

• Vleespakket: saté, kipfilet, hamburger + saladebar (18 euro per persoon)
  • Vegetarisch pakket: veggie hamburger, veggie worst, groentespiesje + saladbar (18 euro per persoon)
  • Kidspakket (4 t.e.m. 16 jaar): kipfilet, hamburger + saladbar (12 euro per kind)
  • Kids t.e.m. 3 jaar kunnen gratis eten.

Alle pakketten worden geserveerd met een saladbar: groentjes, koude pastasalade, aardappelsalade, brood en saus.

Ter plaatse betalen a.u.b.

Praktische info:
Inschrijven kan naar keuze voor 1 of meerdere tennismomenten met of zonder BBQ en alsook BBQ afzonderlijk. Inschrijven is verplicht voor deze activiteit om alles in goede banen te leiden.
Je kan HIER INSCHRIJVEN  t.e.m. 08/09/2021.

Verder zijn kids onder de 16 jaar ook welkom. Ons klein veldje wordt ter beschikking gesteld waar de kids zich kunnen uitleven tegen elkaar. Verder is het in de speeltuin, naast de tennisvelden, ook fijn om te vertoeven voor de kids.

Tot dan!