FRIENDS HAPPENING 17/09/2022

WAT

Alle leden en leden van naburige clubs vanaf 16 jaar zijn welkom om samen te tennissen. Elk uur zullen verschillende dubbel- en/of enkelmatchen gezet worden met deelnemers van verschillende clubs (afhankelijk van het aantal deelnemers). De matchen worden gezet afhankelijk van niveau en er wordt rekening gehouden met vrienden die samen willen spelen.

WANNEER

Zaterdag 17/09/2022
Tennismomenten om 14u30, 15u45 en 17u00.
BBQ vanaf 18u.

KOSTPRIJS

Deelname aan het tennismoment is helemaal GRATIS.
Deelname aan BBQ: prijs en aanbod nog te bepalen.

Ter plaatse betalen a.u.b.

PRAKTISCHE INFO

Inschrijven kan naar keuze voor 1 of meerdere tennismomenten met of zonder BBQ en alsook BBQ afzonderlijk. Inschrijven is verplicht voor deze activiteit om alles in goede banen te leiden.

Binnenkort kan je hieronder inschrijven.
Je kan HIER INSCHRIJVEN  t.e.m. 12/09/2022.

Verder zijn kids onder de 16 jaar ook welkom. Ons klein veldje wordt ter beschikking gesteld. Hier kunnen de kids zich uitleven tegen elkaar. Verder is het in de speeltuin, naast de tennisvelden, ook fijn om te vertoeven voor de kids.

Welkom!

contact: kbtc.sport@gmail.com