Nieuws » Activiteiten » Sportieve activiteiten » Friends Happening

FRIENDS HAPPENING 11/09/2021

Wat?
Alle leden van KBTC en leden van naburige clubs (leden van TVl) vanaf 16 jaar zijn welkom om samen te tennissen, met nadien een heerlijke BBQ als afsluiter. Elk uur zullen verschillende dubbel- en/of enkelmatchen gezet worden met deelnemers van verschillende clubs (afhankelijk van het aantal deelnemers). De matchen worden gezet afhankelijk van niveau en er wordt rekening gehouden met vrienden die samen willen spelen.

Wanneer?
Zaterdag 11/09/2021
Tennismomenten om 16u00, 17u00 en 18u00.
BBQ vanaf 19u00

Kostprijs?
Deelname aan het tennismoment is helemaal GRATIS.

Voor deelname aan de BBQ kan er gekozen worden uit volgende pakketten:

• Pakket 1: grillworst + kipfilet + steak - € 25 p.p.
  • Pakket 2: kalkoensaté + rib + grillworst - € 25 p.p.
  • Vegetarisch pakket: groentesaté + groenteburger - € 20 p.p.
  • Kidspakket: duivelse gehaktballetjes + mini kip - € 12 per kind (4 t.e.m. 12 jaar)
    Kids t.e.m. 3 jaar kunnen gratis eten.

Alle pakketten worden geserveerd met 7 soorten groenten, 4 sausjes en brood.

Praktische info:

Inschrijven kan naar keuze voor 1 of meerdere tennismomenten met of zonder BBQ en alsook BBQ afzonderlijk. Inschrijven is verplicht voor deze activiteit om alles in goede banen te leiden. We aanvaarden maximum 50 deelnemers en eters.

Binnenkort kan je  HIER INSCHRIJVEN

Verder zijn kids onder de 16 jaar ook welkom. Ons klein terreintje wordt ter beschikking gesteld waar de kids zich kunnen uitleven tegen elkaar. Verder is het voor de kids ook fijn vertoeven in de speeltuin naast te tennisterreinen.

Welkom!