Nieuws » Tennis Academy » Jeugd » Jeugdstages

JEUGDSTAGES

Wat houdt een jeugdstage in ?

Play on! voorziet tijdens de schoolvakanties de leukste tennisstages. Onze spelers scherpen niet alleen op een actieve en kwalitatieve manier de tennisvaardigheden aan maar maken ook kennis met andere sporten en activiteiten. Het programma bestaat uit 3 tennistrainingen (van telkens 1u15min) in kleine groepjes afgewisseld met leuke teamactiviteiten en sporten, specifiek gekozen in functie van de sociale- en motorische ontwikkeling.

Onze jongste toppertjes (wit, lichtblauw, blauw en rood) werken dagelijks 2 uitdagende tennistrainingen af afgewisseld met sport en creatieve spelen. Onze enthousiaste en gediplomeerde trainers staan klaar om er een onvergetelijke week van te maken!

Wie kan zich inschrijven ?

Alle kids en tieners van 3 jaar t.e.m. 17 jaar die lid zijn van Kon Boom Tennis Club. De stages zijn toegankelijk voor de jeugd van alle niveaus.

We werken ook samen met de gemeentelijke sportdienst BOOM. Niet-leden kunnen contact opnemen viacindy@playon-boom.be of 0474 76 56 64

Vooraleer je inschrijft kijk even naar JOUW KLEUR;

BELANGRIJKE PRAKTISCHE INFORMATIE

Inschrijven on line voor: STAGE 1     STAGE 2    STAGE 3     STAGE 4    STAGE 5   STAGE 6

STAGE 1: volzet

PRIJS: omvat een warme maaltijd ’s middags, activiteiten en opvang.

• €  90 stage 1
  • € 150 stage 2 3 4 5
  • €  35  stage 6

Inschrijven en betalen zo snel mogelijk.
Betalen vóór aanvang van de stage @ Play on! op rekeningnummer BE75 0018 5621 6551

mededeling: jeugdstage + nr.  naam voornaam + kleur

contactpersoon: cindy@playon-boom.be  0474 76 56 64