ZATERDAG 3 april 2021 van 10u00 tot 13u00

Vanaf lente 2021 werkt Kon. Boom Tennis Club samen met Play on! Boom voor het organiseren van de tennislessen en stages e.a. activiteiten.

Spelers van alle leeftijden (vanaf 3 jaar) en van alle niveaus kunnen bij Play on! Boom terecht om op een uitdagende manier hun spelniveau op te krikken. Onze trainingen staan in teken van kwaliteit en fun, vertrekkende vanuit de tactische uitdagingen van een partijtje tennis.

Wil je graag de visie van Play on! Boom ontdekken of gewoon leuk een balletje komen slaan bij ons op de club? Schrijf je dan in voor onze gratis initiatielessen tijdens de “OPENDEUR”.

De initiatielessen  duren 45 min en zullen plaatsvinden tussen 10u00 en 13u00. Zowel niet-leden als leden zijn welkom!
Alle clubleden kunnen niet-leden: vrienden, familie, buren, … uitnodigen en -al of niet samen- aan deze ‘OPEN DEUR’ deelnemen.
Na je inschrijving zal je via mail op de hoogte gebracht worden van wanneer je initiatie exact zal doorgaan.

TENNISINITIATIE op de terreinen van 10u00 tot 13u00
INFORMATIE over de clubwerking en lidmaatschap in de cafetaria van 10u00 tot 14u00
LOCATIE tennisterreinen Kon. Boom Tennis Club, Acacialaan 6 - 2850 Boom (naast voetbalplein Rupel Boom)

Benodigdheden voor de initiatieles:

• sportieve kledij en aangepast schoeisel
  • tennisracket voor leden
  • niet-leden die geen racket hebben, kunnen gratis een racket van de club gebruiken
  • tennisballen e.a. materiaal wordt ter beschikking gesteld door de club

Mogelijkheid tot inschrijven voor:

Geïnteresseerd voor een gratis initiatieles? Je bent meer dan welkom!
HIER kan je inschrijven. (Je kan een voorkeur opgeven, maar het is geen garantie.) Vervolgens ontvang  je meer informatie over de lesindeling.

contactpersoon: cindy@playon-boom.be  0474 76 56 64