JEUGDLESSEN

WIE KAN DEELNEMEN?

Alle kids en tieners van 3 jaar t.e.m. 17 jaar die lid zijn van Kon Boom Tennis Club kunnen deelnemen aan de jeugdactiviteiten seizoen 2021 - 2022.

Onze Play On Tennis Academy volgt het Tennis Vlaanderen-opleidingsconcept voor kinderen vanaf 3 jaar. De opleiding is opgedeeld in vaardigheidsniveaus die telkens een andere kleur hebben. Kinderen leren stap voor stap tennissen op een aangepast terrein met een ander type bal.  Een KidsTennisser beleeft niet alleen veel plezier, hij of zij leert ook op een kwaliteitsvolle manier tennissen.

Lees hier meer over KidsTennis

LOCATIE

Tennisterreinen Kon. Boom Tennis Club, Park van Boom, Acacialaan 6, 2850 Boom

OPTIES

• 9 groepslessen van 1 uur voor wit - lichtblauw - blauw -rood
  • 9 groepslessen van 1 uur, met keuze in groep van 4-3-2 deelnemers, voor oranje - groen - geel
  • 9 weken competitietennis* pakket in groep voor oranje - groen - geel

*competitietennis = deelnemers interclub, jeugdtornooien, competitieve cluborganisaties

LESDATA

De jeugdlessen vinden plaats tussen zaterdag 17 april 2021 en zaterdag 12 juni 2021. Na de inschrijvingen volgt er meer nieuws over de lesindeling op vast afgesproken tijdstip. Beschikbaarheid kan je ingeven bij inschrijving. Lessen die op feestdagen vallen gaan gewoon door.

INHAALLESSEN

Enkel lessen die, omwille van regen of onbespeelbaarheid van de terreinen, niet kunnen doorgaan zullen ingehaald worden op de voorziene inhaalmomenten tussen zaterdag 19 juni 2021 en zaterdag 3 juli 2021
De trainer zal de groepen op de hoogte brengen als de les omwille van het weer niet kan plaatsvinden.

Vooraleer je inschrijft kijk even naar JOUW KLEUR;

TARIEVEN en INSCHRIJVEN

HIER kan je Inschrijven voor WIT - LICHTBLAUW - BLAUW - ROOD.

HIER kan je inschrijven voor ORANJE - GROEN - GEEL.

HIER kan je inschrijven voor  COMPETITIETENNIS PAKKET   ORANJE - GROEN - GEEL:

1 u groepstraining met 4 spelers: Geef uw RUIMSTE BESCHIKBAARHEID op a.u.b.?
1 u conditietraining (in groep): vrijdag 17u30
1 u competitietraining (in groep): vrijdag 18u30

PRIJS: competitietennis pakket: € 190

BETALEN voor elke inschrijving @ Play on! op rekeningnummer BE75 0018 5621 6551

Je inschrijving + betaling bevestigen je deelname. Vervolgens ontvang  je meer informatie over de lesindeling.

contactpersoon: cindy@playon-boom.be  0474 76 56 64