Nieuws » Tennis Academy » Volwassenen » Start 2 Tennis

START 2 TENNIS

Ook deze lente kan je met Start 2 Tennis voor het eerst kennis maken met ‘de mooiste sport ter wereld’! Leren tennissen is nog nooit zo gemakkelijk en leuk geweest.
We bieden een S2T lessenpakket aan i.s.m. de Boomse sportdienst.
Beginnende tennissers, al dan niet lid van de club, kunnen zich hiervoor inschrijven. De lessen worden gegeven door gediplomeerde trainers.
We organiseren een reeks van 8 weken groepsles van 1 uur in een groep van 4 personen.
Op het einde van de lessenreeks voorzien we een speelmoment met alle S2T’ers om zo contacten te leggen en te kunnen blijven oefenen.

INFO VIDEO

LOCATIE

Tennisterreinen Kon. Boom Tennis Club, Park van Boom, Acacialaan 6, 2850 Boom

DOELGROEP
startende volwassenen 17+ , die eerder nog geen Start 2 Tennis lessenreeks volgden
niet-leden / leden

LESDAGEN

De lessen vinden plaats tussen zaterdag 17 april 2021 en vrijdag 11 juni 2021. Na de inschrijvingen volgt er meer nieuws over de lesindeling op vast afgesproken tijdstip. Beschikbaarheid kan je ingeven bij inschrijving. Lessen die op feestdagen vallen gaan gewoon door.

INHAALLESSEN

Enkel lessen die, omwille van regen of onbespeelbaarheid van de terreinen, niet kunnen doorgaan zullen ingehaald worden op de voorziene inhaalmomenten tussen zaterdag 19 juni 2021 en zaterdag 3 juli 2021
De trainer zal de groepen op de hoogte brengen als de les omwille van het weer niet kan plaatsvinden.

LIDMAATSCHAP
niet-leden kunnen tijdens of na de lessenreeks lid worden, mits betaling van het geldende lidgeld. Vragen?: info@tennisclubboom.be

BENODIGDHEDEN

• sportieve kledij
  • aangepast schoeisel
  • tennisracket (indien je die niet hebt, leent de club ze uit tijdens de lessen)
  • ballen en ander materiaal wordt door de club ter beschikking gesteld

PRIJS
€ 80 in groep van 4 deelnemers

INSCHRIJVEN

HIER kan je inschrijven.

BETALEN @ Play on! op rekeningnummer BE75 0018 5621 6551 mededeling: S2T naam voornaam

Je inschrijving + betaling bevestigen je deelname. Vervolgens ontvang  je meer informatie over de lesindeling.

contactpersoon: cindy@playon-boom.be  0474 76 56 64