Nieuws » Tennisschool » Jeugd » Jeugdstages

JEUGDSTAGES

Wat houdt een jeugdstage in ?

We voorzien tijdens de schoolvakanties de leukste tennisstages. Onze spelers scherpen niet alleen op een actieve en kwalitatieve manier de tennisvaardigheden aan maar maken ook kennis met andere sporten en activiteiten. Het programma bestaat uit 3 tennistrainingen (van telkens 1u15min) in kleine groepjes afgewisseld met leuke teamactiviteiten en sporten, specifiek gekozen in functie van de sociale- en motorische ontwikkeling.

De stage gaat van start om 9u00 en eindigt om 16u00. Alle deelnemers brengen hun LUNCHPAKKET mee en eten samen met de trainers op de club.

Elke dag van stage 1 2 3 4 kan er indien nodig beroep gedaan worden op opvang vanaf 8u30 en/of opvang tot 17u.

Onze jongste toppertjes (wit, lichtblauw, blauw en rood) werken dagelijks 2 uitdagende tennistrainingen af afgewisseld met sport en creatieve spelen. Onze enthousiaste en gediplomeerde trainers staan klaar om er een onvergetelijke week van te maken!

Wie kan zich inschrijven ?

Alle kids en tieners geboren 2018 - 2005, die lid zijn van Kon Boom Tennis Club. De stages zijn toegankelijk voor de jeugd van alle niveaus, zie richtleeftijden.

We werken ook samen met de gemeentelijke sportdienst BOOM. Niet-leden kunnen contact opnemen via: kbtc.tennisschool@gmail.com

Inschrijven online voor: STAGE 1    STAGE 2    STAGE 3   STAGE 4    STAGE 5  U11 U13 U15 U17

STAGE 4: beperkte plaatsen zie inschrijvingsopties online

COMPETITIESTAGE  5 voor  groen U11 - geel U13 - U15 - U17

MA 22 - DI 23 AUGUSTUS 2022: van 10u00 tot 12u30 (geen opvang wel wedstrijdbegeleiding)

• voor jeugdleden groen U11 - geel U13 - U15 die deelnemen aan onze Piccobello Tennis Tour Junior. Deelname aan De Tennis Tour Junior is gratis.
  • voor jeugdleden U 17 die deelnemen aan Van Den Bril Dubbel Tennis Tour
  • vooral tactiekgerichte training waarin o.m.:
    • opslag en terugslag - punt opbouwen - drukken, aanvallen en scoren waar het kan en verdedigen waar het moet
    • opkomen en netspel (positie aan het net)
    • wat zijn juiste en foutieve tactische keuzes
    • namiddag: wedstrijdbegeleiding en wedstrijdanalyse

PRIJS: omvat activiteiten, water en fruit, en opvang.

• €  75 stage 1
  • € 125 stage 2 3 4
  • €  35  stage 5

Inschrijven en betalen zo snel mogelijk.

BETALEN @ KBTC op rekeningnummer BE97 9730 4645 4849 mededeling: stage nr. + naam voornaam

Je inschrijving + betaling bevestigen je deelname.

contact: kbtc.tennisschool@gmail.com