European Open Tickets

EUROPEAN OPEN ANTWERP  13-20 Oct 2019 TICKETS

Leden (en hun familie, vrienden en kennissen) die interesse hebben om de wedstrijden van de EUROPEAN OPEN ANTWERP 2019 bij te wonen, kunnen tickets bestellen via de club.
De club krijgt 20% korting op de prijzen vermeld op de FLYER
Indien interesse, stuur een mail aan etienne.herremans@skynet.be met opgave van het aantal personen, gewenste dagen en gewenste voorkeur tickets (afhankelijk van de plaats, zie website en/of flyer).
Etienne coördineert dan verder de aankoop van de tickets en laat je weten hoe te betalen.
De organisatoren delen ons het volgende mee i.v.m. themadagen en wie wanneer speelt:
Dinsdag 15/10 zal Andy Murray spelen in het avondprogramma (zoals het er nu naar uitziet zal er om 18u30 een dubbelmatch zijn en daarna Andy Murray: hou de updates op de website in het oog).
Woensdag 16/10 is het Kids Day in samenwerking met Tennis Vlaanderen en zal Monfils zijn 1e match spelen.
Donderdag 17/10 is het Ladies Day  en zal David Goffin zijn 1e match spelen, normaal om 18u30 (start avondprogramma) + Ladies Day: alle dames die dan komen krijgen een mooie goodiebag cadeau.
Vrijdag 18/10 – onze European Open Party (heel populair bij de clubs) – na de matchen gaan we naar court 1 en dan hebben we een heuse party met o.a. optreden van Coco Jr en deejay Crazy Sir G.
En dan uiteraard op zaterdag de halve finales en op zondag de finales.
De ticket verkoop gaat wel behoorlijk snel, voor de geïnteresseerden best zo snel mogelijk bestellen. Hopelijk dienen we geen mensen teleur te stellen. Momenteel is alles nog mogelijk qua data/plaatsen.

DE EUROPEAN OPEN CHALLENGE DAY OP ONZE CLUB (o.l.v. Sabine Appelmans):
De clinic zondag 08/09 was een groot succes.
Onder leiding van European Open ambassadeur Sabine Appelmans heeft iedereen genoten.
Het was een superleuk tennisevenement, even herbeleven kan via de foto's en enkele filmpjes op onze clubwebsite: https://www.tennisclubboom.be/fotos-1